Obec Jaslovské Bohunice si odniesla Zlatý erb za najlepšiu webovú stránku obce na Slovensku


Foto: Obec Jaslovské Bohunice si odniesla Zlatý erb za najlepšiu webovú stránku obce na Slovensku
Galéria: 2 fotky
Foto: jaslovske-bohunice.sk, zlatyerb.sk

Mesiac november je úspešným obdobím pre obec Jaslovské Bohunice. Len po roku od spustenia novej webovej stránky získala obec uznanie v súťaž Zlatyerb.sk. 

V stredu, 15. novembra, sa v hoteli Crowne Plaza v Bratislave konalo slávnostné udeľovanie cien súťaže ZlatyErb.sk 2017, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou medzinárodného kongresu ITAPA v Bratislave. ITAPA patrí medzi najväčšie podujatia na Slovensku, ktoré sa zameriavajú na digitalizáciu verejnej správy.Záštitu nad podujatím prevzal podpredseda vlády SR pre investície a formatizáciu, Peter Pellegrini.

Obec Jaslovské Bohunice si zo súťaže priniesla ocenenie za najlepšiu stránku v kategórií obcií na Slovensku. Webová stránka obce by mala byť v súčasnosti hlavným zdrojom informácii pre jej obyvateľov. O to sa snažia aj Jaslovské Bohunice.

„Podpora smartfónov a tabletov, služba SMS správy, foto a videogalérie, elektronické služby, kompletná história Blavských novín, história webových článkov z predošlých webov, samostatné webstránky Bohunky, škôlky, webu o triedení odpadu, mini aplikácia Stromy, v rámci možností čo najviac informácií o chode obecného úradu a v neposlednom rade samostatná časť venovaná otvoreným dátam, to všetko ako jeden celok tvorilo vynovený web,“ uvádzajú na internetovej stránke jaslovske-bohunice.sk, ktorá sa stala víťazom súťaže.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: jaslovske-bohunice.sk