Trnava pozýva občanov na ďalšie verejné stretnutie na tému revitalizácie dvorov na Hospodárskej


Foto: Trnava pozýva občanov na ďalšie verejné stretnutie na tému revitalizácie dvorov na Hospodárskej Foto: trnava.sk

V utorok, 23. januára o 17:30, sa bude konať verejné stretnutie v zasadacej miestnosti mestského zastupiteľstva na trnavskej radnici. Na stretnutí sa dozviete, ako pokročil projekt revitalizácie vnútroblokov na Hospodárskej ulici v časti od Kollárovej po Študentskú ulicu. 

Prvé stretnutie k tejto téme sa uskutočnilo v marci minulého roka, nasledoval zber dotazníkov a príprava zadania pre verejné obstarávanie. 



„Hoci bola pôvodne naplánovaná revitalizácia všetkých deviatich dvorov naraz, z dôvodu vysokej finančnej náročnosti sa v prvej fáze obstarala projektová dokumentácia k dvorom medzi Hospodárskou, Hodžovou, Kollárovou a ulicou Andreja Sládkoviča. V priebehu tohto roka sa bude obstarávať dokumentácia na zvyšnú časť projektu (A. Sládkoviča, Hospodárska, Hodžova a Študentská),“ informuje mesto. 

Na stretnutí v utorok predstavia projektanti výsledok doterajších prác. Koncept môžu obyvatelia priamo na stretnutí pripomienkovať, diskutovať o ňom a pýtať sa priamo odborníkov a zodpovedných pracovníkov Mestského úradu. 

Projekt úpravy dvorov na Hospodárskej ulici je súčasťou participatívneho plánovania. Vďaka nemu sa občania môžu podieľať na rozhodovaní o projektoch. V rámci participatívneho rozpočtu sa rieši a j projekt revitalizácie detského ihriska na ulici Gejzu Dusíka. 



Miesto: Trnavská radnica, zasadacia miestnosť
Dátum: 23.01.2018 - 17:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trnava