Trnavský samosprávny kraj sa prezentoval na medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu v Brne


Foto: Trnavský samosprávny kraj sa prezentoval na medzinárodnom veľtrhu cestovného ruchu v Brne
Galéria: 5 fotiek
Foto: Trnavský samosprávny kraj

V rámci prezentácie cestovného ruchu a atraktivít v kraji sa 18. až 21. januára 2018 zúčastnil Trnavský samosprávny kraj veľtrhu GO a REGIONTOUR na výstavisku v Brne.

Medzinárodný veľtrh slávnostne zahájila ministerka pre miestny rozvoj - Klára Dostálová. Vo svojom príhovore spomenul Petr Vokřál, primátor mesta Brno, aj tohtoročné oslavy 90-teho výročia existencia výstaviska. Hlavnou témou veľtrhov bol voľný čas a dovolenka v Českej republike i v zahraničí.

„Trnavský samosprávny kraj bol na veľtrhu zastúpený podpredsedom TTSK Józsefom Berényim a poslancom TTSK Ladislavom Polákom. Cieľom veľtrhu bola podpora prezentácie priemyslu cestovného ruchu s akcentom na domáce regióny a regióny v strednej Európe,“ informoval Trnavský samosprávny kraj.

V rámci expozície sa prezentovalo mesto Skalica, Turistická informačná kancelária Skalica, agentúra Hector, obec Smolenice a Mikroregión nad Holeškou. Potenciál cestovného ruchu prezentovali prostredníctvom propagačných materiálov a poskytovaním informácií o atraktívnych možnostiach v kraji. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Trnavský samosprávny kraj