Jozef Viskupič sa stretol s ministrom dopravy a predostrel mu problémy s dopravou v Trnavskom kraji


Foto: Jozef Viskupič sa stretol s ministrom dopravy a predostrel mu problémy s dopravou v Trnavskom kraji Foto: facebook.com/jofo.viskupic

Na dnešnom stretnutí Jozefa Viskupiča s ministrom dopravy, Árpádom Érsekom, prezentoval problémy, ktoré trápia nie len jednotlivé okresy, ale aj celý kraj.

Po stretnutiach s primátormi miest a starostovia obcí v Trnavskom kraji si župan stanovil priority, ktoré potrebujú spoločne riešiť v celom kraji. Medzi ne patrí aj doprava, vysoká zaťaženosť ciest, pomalá stavba obchvatov a oprava cestných komunikácií.

Predseda Trnavského samosprávneho kraja ministrovi predostrel problémy s dopravou. Hlavnou témou boli obchvat Senice, riešenie dopravnej situácie v Hlohovci, letisko v Piešťanoch, ale aj celkový problém s opravami ciest v správe štátu. Nezabudol ani na problematiku výstavby rýchlostnej cesty R7, zintenzívnenie železničného spojenia Bratislava - Trnava, ale aj viaceré vedľajšie témy, ktoré sú pre TTSK strategicky dôležité.  

Viskupič vyjadril, že v budúcnosti plánuje naďalej informovať ministerstvo, intenzívne s ním komunikovať a tlačiť na priority dôležité pre kraj. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: facebook.com/jofo.viskupic