Dmitrij Samozvanec z pera Jána Palárika prichádza opäť do trnavského divadla už 12. februára


Foto: Dmitrij Samozvanec z pera Jána Palárika prichádza opäť do trnavského divadla už 12. februára Foto: Divadlo Jána Palárika v Trnave

DIMITRIJ SAMOZVANEC je stále aktuálny príbeh, ktorého témou je boj o moc, viera, zlyhanie a manipulácia davu, ktoré sú v dnešných časoch až príliš živé.

Divadlo Jána Palárika pozýva na ďalšie predstavenie tejto Palárikovej hry, ktoré sa uskutoční už v pondelok, 12. februára o 19:00 vo Veľkej sále Divadla.

„Hry Jána Palárika, ktorého meno nesie aj naše divadlo, patria ku zlatej klenotnici slovenskej dramatickej spisby. Jeho tri najznámejšie komédie sa tešia neustálemu záujmu publika. Mnohí diváci však nevedia, že Palárik nepísal len komédie. Na svojom konte má aj tragédiu, presnejšie, podľa jeho vlastnej definície „smutnohru“ s názvom DIMITRIJ SAMOZVANEC,“ informuje Divadlo Jána palárika v Trnave.



Réžia: Viktor Kollár. Dramaturgia: Martin Timko. Scéna: Ján Zavarský. Kostýmy: Miro a Jaro Daubravovci. Hudba: Vladislav Šarišský. Svetelný dizajn: Juraj Jakabčin.

Hrajú: Miroslav Beňuš, Tibor Vokoun, Petra Blesáková, Jana Kollárová a. h., Michal Blaho a. h., Martin Križan, Vladimír Jedľovský, Brabora Bazsová, Martin Kochan, Michal Jánoš, Tomáš Mosný, Gregor Hološka a. h., Tatiana Kulíšková 

Miesto: Divadlo Jána Palárika v Trnave, Veľká sála
Dátum: 12.02.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Divadlo Jána Palárika v Trnave