Tri letušky v Paríži a ich veselý príbeh plný zápletiek vás čaká už 24. marca v trnavskom divadle


Foto: Tri letušky v Paríži a ich veselý príbeh plný zápletiek vás čaká už 24. marca v trnavskom divadle Foto: Divadlo Jána Palárika v Trnave

Veselú inscenáciu s názvom Tri letušky v Paríži vám opäť predstavia herci Divadla Jána Palárika v Trnave. Divadelné predstavenie je „rozmarnou spomienkou na zlaté roky šesťdesiate - bez mobilov, teroristov a eur“. 

Predstavenie sa koná vo veľkej sále Divadla Jána Palárika už 24. marca o 19:00. 

Divadelná hra rozpráva príbeh úspešného parížskeho architekta Bernarda, ktorý trávi čas striedavo so svojimi troma snúbenicami. Jedna je  Američanka, druhá Ruska a tretia Nemka. Všetky tri sú letušky a navzájom o sebe vôbec netušia. 

Bernard preto neustále sleduje letový poriadok a jeho slúžka podľa príletov a odletov permanentne mení jedálny lístok a chod domácnosti. Bernarda však nečakane navštívi priateľ Robert, ktorému vysvetľuje ako hladko funguje milenecký život. No v tom sa jeho plány začnú rúcať a na scénu prichádzajú všetky tri letušky naraz. 



Réžia: Juraj Bielik. Dramaturgia: Miro Dacho. Scéna: Ján Zavarský. Kostýmy: Kateřina Bláhová. Hudba: Juraj Bielik. 

Hrahú: Peter Trník a. h., Michal Jánoš, Nina Kočanová, Kristína Tóthová, Barbora Bazsová/Silvia Holečková, Petra Blesáková

Miesto: Divadlo Jána Palárika v Trnave, Veľká sála
Dátum: 24.03.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Divadlo Jána Palárika v Trnave