Speváčka a herečka Szidi Tobias prichádza do Trnavy, koncert sa uskutoční už 28. apríla v Synagóge


Foto: Speváčka a herečka Szidi Tobias prichádza do Trnavy, koncert sa uskutoční už 28. apríla v Synagóge Foto: Galéria Jána Koniarka, Trnava

Galéria Jána Koniarka v Trnave pozýva všetkých záujemcov na koncert herečky a speváčky Szidi Tobias. Komorné vystúpenie umelkyne s nezameniteľným hlasom si môžete prísť vychutnať už v sobotu 28. apríla 2018 o 19:00 v Synagóge - Centre súčasného umenia na Halenárskej 2 v Trnave.

Szidi Tobias vystúpi s komornou zostavou v zložení:
Milan Vyskočáni - klávesy, gitara, spev
Andrej Gál - violončelo
Viliam Majer - akordeón

Slovenská herečka a speváčka maďarského pôvodu Szidi Tobias patrí k najvýraznejším hudobným osobnostiam spievaného šansónu nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike. Umelecká charizma a špecifické zafarbenie hlasu sú kombináciou pre silný umelecký zážitok. Speváčka a herečka má na svojom konte 7 úspešných albumov, ako napríklad Jolanka, či posledný album Sedmoláska. 


Vstupenky si môžete už teraz kúpiť v predpredaji na portáloch prepredaj.sk a ticketportal.sk. Osobne si môžete lístky kúpiť aj v Turisticko-informačnom centre v Mestskej veži na Trojičnom námestí a v predajni CD Aquarius, Štefánikova, Trnava.

Cena vstupného je 13 eur v predpredaji a 15 eur na mieste. 


Miesto: Synagóga – Centrum súčasného umenia, Halenárska 2
Dátum: 28.04.2018 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Galéria Jána Koniarka, Trnava