Žiakov základných škôl čakajú zaujímavé knižné tvorivé dielne v Západoslovenskom múzeu v Trnave


Foto: Žiakov základných škôl čakajú zaujímavé knižné tvorivé dielne v Západoslovenskom múzeu v Trnave Foto: Múzeum knižnej kultúry, Námestie v. Mikuláša

Západoslovenské múzeum v Trnave pripravilo zaujímavé Tvorivé dielne ako sprievodný program k prebiehajúcej výstave v Múzeu knižnej kultúry s názvom Zachránené poklady. Na výstave môžete vidieť zreštaurované historickétlače z fondov múzea. A práve knihám a sa venujú aj tvorivé dielne.

Pre žiakov 1. stupňa ZŠ pripravili pracovníci múzea tému Knižné iniciály. Deti si budú môcť vyrobiť zaujímavé tematické záložky do knihy, s motívmi starých pokladov literatúry a kníhtlače.

Žiakov 2. stupňa ZŠ čaká populárne Čítanie z kníh. Pod vedením Tatiany Florišovej si budú žiaci čítať príbeh Malého princa z pera Exupéryho a tiež sa dozvedia o dobrodružstvách Čajky Jonathan Livingston, ktoré napísal Richard Bach.


Podujatia budú prebiehať v utorok až piatok, vždy od 10:00 do 11:30. Objednať sa treba dopredu v Múzeu knižnej kultúry. Skupina žiakov môže mať 20 návštevníkov. Prihlásiť sa môžete osobne, ale aj na telefónnom čísle 033/551 129 13. Vstupné je 1 euro, alebo kultúrny poukaz. 



Miesto: Západoslovenské múzeum v Trnave
Dátum: 10.04.2018 - 11:00    25.03.2019 - 11:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Západoslovenské múzeum v Trnave