Odborníci odporúčajú meniť prácu, teraz je čas na zmenu - pomôcť vám môže štúdium MBA


Foto: Odborníci odporúčajú meniť prácu, teraz je čas na zmenu - pomôcť vám môže štúdium MBA Foto: CBS

Počuli ste už tvrdenie odborníkov, že prácu by ste mali po 7. rokoch vymeniť? Ak sa s tvrdením stotožňujete poďte do toho! Máte dostatočnú prax, vzdelanie, ale cítite, že stagnujete a už ste veľmi dlho na jednom mieste a práca sa stáva už len dennou rutinou? Je čas na zmenu.

Lenže ako ďalej? Pomôcť by vám mohlo štúdium MBA, vďaka ktorému získate nielen nové informácie, ale predovšetkým skúsenosti, praktické zručnosti a rozšírenie obzoru. Ak ste si povedali, že by ste chceli skúsiť prácu v inej oblasti ako pracujete doteraz, tak aj na to je štúdium MBA vhodné, pretože získané poznatky a zručnosti vám poskytnú prirodzenú konkurenčnú výhodu na trhu práce. Získané poznatky a zručnosti nadobudnuté štúdiom MBA sú okamžite uplatniteľné v praxi. Cambridge Business School sa zameriava na manažérske štúdium a v ponuke nájdete niekoľko špecializovaných programov z rôznych oblastí. Štúdium MBA je vhodné pre manažérov, podnikateľov, riaditeľov, personalistov a členov stredného manažmentu.

Podľa prieskumu, ktorý si dala vypracovať Cambridge Business School vyplýva, že viac ako tri štvrtiny absolventov MBA programu získajú vyššiu pracovnú pozíciu už do jedného roka od ukončenia štúdia. S tým súvisí aj vyššie finančné ohodnotenie. 



Okrem kariérneho rastu je štúdium tiež skvelým miestom pre nadviazanie nových kontaktov. Nikdy neviete koho stretnete a možno vám novú prácu ponúkne váš spolužiak. Vašimi spolužiakmi totiž mnohokrát sú ekonómovia, personalisti, finanční riaditelia, či bankári.

Štúdium MBA na Cambridge Business School trvá jeden rok a je rozdelené do dvoch semestrov. Počas štúdia, ktoré prebieha hlavne e-learningvoou distančnou formou, nie sú študenti v strese zo školy, ale študujú kedykoľvek a kdekoľvek majú na to čas a chuť. Semináre prebiehajú 4-krát do roka a okrem toho je nad rámec štúdia bezplatne pripravených mnoho zaujímavých prednášok, stretnutí, coffebreakov a veľa iného.

Ak potrebujete naštartovať svoju kariéru, navštívte www.cambschool.sk, kde si môžete prostredníctvom formulára podať prihlášku a zahájiť štúdium.

Už za 1  rok môžete s titulom MBA naštartovať svoju kariéru naplno.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS