Večer u Schneiderovcov s Martinom Geišbergom a Táňou Pauhofovou sa koná už 10. júna v Dome hudby


Foto: Večer u Schneiderovcov s Martinom Geišbergom a Táňou Pauhofovou sa koná už 10. júna v Dome hudby Foto: Mesto Trnava (autor: Ivan Olvecký)

Mesto Trnava pozýva na podujatie Večer u Schneiderovcov: Korene, ktoré organizuje už tretí rok. Jedinečný večer plný kvalitnej zábavy, poézie, hudby a príjemnej atmosféry sa uskutoční už 10. júna o 20:30 v Dome hudby.

„Mikuláš Schneider Trnavský bol jednou z najväčších postáv slovenskej hudby dvadsiateho storočia. Takmer celý život a dielo Mikuláša Schneidera-Trnavského (1881 - 1958) sa viažu k rodnej Trnave. Podujatie pod jeho menom chce upriamovať pozornosť na nové hudobné osobnosti Trnavy,“ informuje mesto Trnava.

Projekt Korene vznikol v novembri 2014 z iniciatívy hudobníka, divadelného dramaturga a režiséra Martina Geišberga. Vrámci neho sa spája autorská hudba Martina Geišberga a poézia z pera Elisabeth Wittgruber.

Na podujatí účinkujú:
Tána Pauhofová (poézia)
Martin Geišberg (gitary, flauty, poézia)
Daniel Špiner (klavír)
Patrik Pačes (perkusie) 


Vstupné na podujatie je 7€. Lístky si môžete kúpiť aj v predpredaji v mestskej veži - Trnava Tourism.  

Aktuálne informácie nájdete na stránke mesta Trnava a tiež na facebookovej stránke udalosti: https://www.facebook.com/events/244132259496877/


Miesto: Dom hudby M. Schneidera - Trnavského
Dátum: 10.06.2018 - 20:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trnava