Vydajte sa aj vy na dobrodružnú cestu, ktorá vás zavedie na Ostrov pokladov v Divadle Jána Palárika


Foto: Vydajte sa aj vy na dobrodružnú cestu, ktorá vás zavedie na Ostrov pokladov v Divadle Jána Palárika Foto: Divadlo Jána Palárika v Trnave

Jeden z najslávnejších dobrodružných románov ožije na doskách trnavského divadla už 22. a tiež 23. mája o 10:00. Napätím a príbehom plným zvratov si získal srdcia detí i dospelých naprieč celým svetom. Nenechajte si ujsť jedinečné prevedenie príbehu Ostrov pokladov.

Príbeh plný fantázie vás zavedie na cestu hľadania bájneho pokladu kapitána Flinta. Dobrodružstvo Jima Hawkinsona na jeho plachetnici Hispaniola si môžete pozrieť v dramatickom prevedení českého autora Pavla Cmírala.

„Inscenáciu pripravuje rovnaký tím tvorcov ako veľmi úspešný titul 800 míľ po Amazonke. Dramaturgicky by mal Ostrov pokladov voľne nadviazať a nahradiť túto divákmi obľúbenú inscenáciu.  Dobrodružná, hudobná komédia Ostrov pokladov bude určená malým aj veľkým, rodičom, deťom i dospievajúcim študentom.  Skrátka všetkým dobrodruhom a romantikom sveta,“ informuje Divadlo Jána Palárika v Trnave.

Réžia: Viktor Kollár. Dramaturgia: Martin Timko. Scéna: Jaroslav a Miroslav Daubravovci. Kostýmy: Jaroslav a Miroslav Daubravovci. Hudba: Bystrík Červený. Svetelný dizajn: Juraj Jakabčin.  

Hrajú: Barbora Bazsová/Elena Kolek Spaskov a.h., Mária Jedľovská, Tomáš Mosný, Miroslav Beňuš, Michal Jánoš, Braňo Mosný a.h., Tomáš Vraník, Martin Križan, Kristína othová, Šimon, Ferstl a.h.

Miesto: Divadlo Jána Palárika v Trnave, Veľká Sála
Dátum: 22.05.2018 - 10:00    23.05.2018 - 12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu