V Seredi uvedú do života knihu trnavského autora Petra Radványiho s názvom Kalendárenie


Foto: V Seredi uvedú do života knihu trnavského autora Petra Radványiho s názvom Kalendárenie Foto: Mestské Múzeum Sereď

Už vo štvrtok, 14. júna, sa v Mestskom múzeu - Fándlyho fare v Seredi uskutoční prezentácia novej publikácie trnavského autora Petra Radványiho. Podujatie sa začne o 18:00.

Jeho knižná novinka s názvom Kalendárenie a podtitulom Sprievodca kalendárnymi cestami počas celého roka približuje čitateľom humorným spôsobom jednotlivé mesiace v kalendári a k tomu ponúka aj autentické texty a obrázky zo starých kalendárov.

Druhá časť knihy má podobu stolového kalendára a vyšla práve pri príležitosti životného jubilea autora. Čitateľ v nej nájde niekoľko ďalších fejtónov a spomienok na Trnavu. O peknú grafickú úpravu sa postaral Jozef Šelestiak a farebnými ilustráciami a kolážami prispela Radványiho dcéra Petra.

Na hudobno-slovnom uvedení knihy do života sa môžete tešiť aj na viacerých hostí. Okrem samotného autora budú hosťami večera vydavateľ, grafik a fotograf Jozef Šelestiak a hovorca trnavskej radnice, spisovateľ a publicista Pavol Tomašovič. V hudobnom programe vystúpi samotný autor, hudobník Peter Bonzo Radványi.

Vstup na podujatie voľný. 

Miesto: Mestské múzeum - Fándlyho fara v Seredi
Dátum: 14.06.2018 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestské Múzeum Sereď