Pešia zóna a Námestie slobody v Piešťanoch budú aj tento rok srdcom mesta počas adventu i Vianoc


Foto: Pešia zóna a Námestie slobody v Piešťanoch budú aj tento rok srdcom mesta počas adventu i Vianoc Foto: Mesto Piešťany

Vianočný stromček sa v Piešťanoch rozsvieti už 24. novembra o 16:00. Tento rok bude námestie zdobiť statná jedľa z obce Banka. Slávnostné otvorenie Vianočných trhov bude sprevádzať vystúpenie žiakov zo Základnej umeleckej školy. Po vystúpení sa môžu deti a rodičia zohriať vo vianočnom mestečku na Námestí slobody, ktoré bude plné pochúťok. 

Súčasťou trhov budú tradične rôzne domáce dobroty, remeselné výrobky a samozrejme pestrý kultúrny program. 
V piatok o 18:30, sa začína koncert kapely Double Trouble, ktorá má v repertoári akustické verzie svetoznámych piesní od Bealtes, Jimmiho Hendrixa, Led Zeppelin, U2 a mnohých iných. Po ich vystúpení si prídu na svoje fanúšikovia synth rocku, pretože na tohtoročných Vianočných trhoch zahrá známa Depeche Mode Revival CZ. Koncert bude nepochybne veľkým zážitkom. 

Sobotné popoludnie bude patriť folklóru v podaní skupiny Dubovanka. Neskôr návštevníkov zahrejú rytmy latino hudby, pretože o 19:30 sa začína koncert kubánskeho interpreta Aristalca Pereza, ktorý mal v Piešťanoch obrovský úspech aj pred rokom.


Na nedeľu 26. novembra sú naplánované vystúpenia kapely Borovienka a destskej skupiny Úsmev. Program nájdete na stránkach mesta, na plagáte a na facebookovej stránke https://www.facebook.com/vianocnetrhypn.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Piešťany