Tretí adventný koncert v Kostole sv. Jakuba bude v podaní Ivy Bittovej a skupiny Čikori


Foto: Tretí adventný koncert v Kostole sv. Jakuba  bude v podaní Ivy Bittovej a skupiny Čikori Foto: trnava.sk

Tretí adventný koncert a Iva Bittová & Čikori sa už blíži. Koncert sa uskutoční v Kostole sv. Jakuba už 17. decembra o 20:00 hod. 

Svetoznáma huslistka, speváčka a príležitostne aj herečka Iva Bittová prichádza na Slovensko spolu so skupinou Čikori, aby tu predstavili svoj nový album. Koncert je súčasťou turné k novému albumu s názvom At Home, čo v preklade znamená Doma.

„At Home je človek tam, kde môže byť sám sebou a je tak vítaný. V Čikori sa cítim „at home“ bez ohľadu na to, ako často sa stretávame alebo aká dlhá bola pauza od posledného hrania/nahrávania. Od obnovenia Čikori mám opäť to potešenie zažívať pocit „at home“ zakaždým, keď sa stretneme na pódiu,“ povedala Iva Bittová.  

Mesto Trnava a hudobníci Vás pozývajú, aby ste sa na chvíľu zastavili aj napriek uponáhľanej dobe a predvianočnému zhonu, a prišli si vypočuť tóny skvelej hudby. 

Predaj lístkov prebieha v sieti Ticketportal a v Turistickom informačnou centre TTi - Mestská veža. Rovnako bude možné zakúpiť lístky aj na mieste koncertu. Cena vstupenky je 7 eur.

Miesto: Kostol sv. Jakuba, Trnava
Dátum: 17.12.2017 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: advent.trnava.sk