Policajná akcia v Hlohovci a Piešťanoch. Dvom mužom zaistili obrovské množstvo drog


Foto: Policajná akcia v Hlohovci a Piešťanoch. Dvom mužom zaistili obrovské množstvo drog Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

V stredu trnavskí kriminalisti prichytili dvoch mužov v Hlohovci a Piešťanoch, ktorí prechovávali drogy. Najväčšie množstvo, vyše 300 dávok pika, mal pri sebe 42-ročný muž zo Serede. V Hlohovci policajti zasahovali na ulici Za poštou. Starší muž mal mať pri sebe zatavené striekačky s heroínom.

Podľa expertov sa v nich nachádzalo viac ako 3300 jednorazových dávok metamfetamínu. Obaja muži boli eskortovaní na policajný útvar. Seredčana prepustili na druhý deň na slobodu. Muž z Hlohovca ostal v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ ho obvinil z prechovávania a distribúcie drog a zároveň podal návrh na podnet, aby bol obvinený stíhaný za drogovú trestnú činnosť väzobne.

Skladačky heroínu v Piešťanoch

Polícia zasahovala aj v Piešťanoch na Teplickej ulici. Na osobnej slobode obmedzili štyridsaťtriročnému muža, ktorému našli osem kusov papierových striekačiek s heroínom. „Piešťanský vyšetrovateľ aj túto osobu obvinil z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zároveň predložil návrh, aby bol podozrivý muž z Piešťan stíhaný väzobne,“ informovala polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu