FOTO: Počas noci sa v Trnave konal nelegálny tuning zraz. Polícia zaznamenala desiatky priestupkov


FOTO: Počas noci sa v Trnave konal nelegálny tuning zraz. Polícia zaznamenala desiatky priestupkov
Galéria: 9 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Počas sobotňajšej noci sa v Trnave uskutočnil tuningový zraz, pričom sa na ňom zúčastnili aj trnavskí dopravní a poriadkoví policajti ako nezvaní hostia. Na účastníkov zrazu čakali pred obchodným centrom Galéria na ulici Veterná.

Polícia o zraze informovala príspevkom na sociálnej sieti, pričom uviedla, že na ňom mohlo byť približne 500 vozidiel. Ich vodiči prišli z celého Slovenska a dokonca aj Viedne. Na parkovisku pred obchodným centrom preto dohliadali nielen na verejný poriadok.

Počas kontrol účastníkov a ich vozidiel zistili 48 priestupkov. Takmer polovica z nich sa týkala zlého technického stavu vozidla. Policajné hliadky preto desiatim vodičom zadržali osvedčenie o evidencii vozidla a v dvoch prípadoch zaistili tabuľky s evidenčným číslom. 


Jednému vodičovi zadržali vodičský preukaz, keďže nedokázal zaplatiť pokutu. Tých však rozdali viac, keďže niektorí vodiči nedbali na správny spôsob jazdy, nepoužívali bezpečnostné pásy alebo nemali zaplatené povinné zmluvné poistenie (PZP).

Taktiež podrobili 86 vodičov dychovej skúške. Ani u jedného z nich nezistili výskyt alkoholu v dychu. Bezpečnostné opatrenia polície v Trnave skončili približne o 1:00 hod. ráno.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu