Výstavba kruhového objazdu na Nerudovej ovplyvní aj autobusy. Ako sa zmenia linky?


Foto: Výstavba kruhového objazdu na Nerudovej ovplyvní aj autobusy. Ako sa zmenia linky? Foto: Facebook/Mesto Trnava

Od 2. apríla 6:00 hod. sa Nerudova ulica v Trnave uzavrie. Mesto na nej plánuje vybudovať kruhový objazd. Uzávera bude trvať do 31. mája 20:00 hod. Cesta bude uzatvorená v dĺžke 160 metrov v úseku od domu č. 4 po dom č. 10, medzi vjazdami do vnútroblokov.

Obchádzková trasa povedie cez Bratislavskú ulicu, Ulicu Gábora Steinera, Zelenečskú ulicu a Ulicu Maxima Gorkého. Nákladná doprava bude odklonená na Ulicu 9. mája. Počas realizácie výstavby bude zastávke MHD na Nerudovej dočasne zrušená pre oba smery. Zmenia sa aj trasy niektorých autobusových liniek. Informovala o tom trnavská radnica na svojom webe.

Zmena autobusových trás

Linka č. 1

  • V smere Kopánka, Námestie SUT – Strojárenská, Sachs: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova. Novo obsluhovaná zastávka bude Bratislavská. Časové polohy zo zastávok Strojárenská, rázc. a Strojárenská, Sachs sa zmenia.
  • V smere Strojárenská, Sachs – Kopánka, Námestie SUT: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova. Novo obsluhovaná zastávka bude Gábora Steinera. Časové polohy zo zastávok Strojárenská, rázc. a Strojárenská, Sachs sa zmenia.

Linka č. 2


  • V smere Kočišské (Kamenný mlyn) – Linčianska: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova. Novo obsluhované zastávky budú Gábora Steinera a Linčianska 1. Časové polohy zo zastávky Linčianska sa zmenia.
  • V smere Linčianska – Kamenný mlyn (Kočišské): Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova a zastávky Bratislavská a Gorkého, ZŠ. Novo obsluhovaná zastávka bude Linčianska 1.

Linka č. 4

  • V smere Kopánka Námestie SUT – Strojárenská, Boge: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova. Novo obsluhovaná zastávka bude Bratislavská. Časové polohy zo zastávok Strojárenská, rázc., Strojárenská, Sachs, Strojárenská, HKS a Strojárenská, Boge sa zmenia.
  • V smere Strojárenská, Boge – Kopánka Námestie SUT: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova. Niektoré spoje vyznačené v cestovných poriadkoch písmenom N neobslúžia ani zastávku Linčianska. Novo obsluhovaná zastávka bude Gábora Steinera.

Linka č. 5

  • V smere Botanická, Jednota – Strojárenská, Sachs: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova a zastávku Linčianska. Novo obsluhované zastávky budú Linčianska 1 a Bratislavská. Časové polohy zo zastávok Strojárenská, rázc. a Strojárenská, Sachs sa zmenia.
  • V smere Strojárenská, Sachs – Botanická, Jednota: Dočasne nebude obsluhovať zastávku Nerudova a zastávku Linčianska. Novo obsluhované zastávky budú Gábora Steinera a Linčianska 1.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu