Polícia rieši úmrtie ženy (†52) ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Prehovorili rodinní známi


Foto: Polícia rieši úmrtie ženy (†52) ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Prehovorili rodinní známi Foto: pixabay.com

V súvislosti so včerajšou tragédiou, ktorá sa stala v Senici, začal krajský vyšetrovateľ trestné stíhanie v súvislosti s úmrtím 52-ročnej ženy pre obzvlášť závažný zločin vraždy, informuje polícia na sociálnej sieti. Tento prípad naberá na závažnosti, pričom polícia momentálne využíva všetky dostupné prostriedky na jeho vyriešenie.

Podľa miestnych však smrť ženy nie je jedinou tragédiou, ktorá sa v rodine odohrala. Jej brat Jano mal byť údajne zavraždený pri predvádzaní bojových umení vtedajším doktorom. Tento incident pridal ďalšiu temnú kapitolu do rodinnej histórie, vyvolávajúc ešte väčšie otázky ohľadom vzťahov v rodine.

Janinu rodinu zasiahla aj smrť jej otca, ktorý zomrel v mladom veku. Jana sa tak ocitla v ťažkej situácii ako polosirota, čo ešte viac prehĺbilo rodinné trápenie. Okolnosti sa skomplikovali, keď po Janinej smrti zostala jej mama sama s dvomi vnučkami. Táto tragédia zanecháva rodinu v zúfalej situácii, kde sa snažia zvládnuť nedávne udalosti a súčasne sa vyrovnať s novými.

Po nahlásení udalosti vyslala polícia na miesto činu všetky dostupné hliadky, ktoré ho okamžite uzavreli. Súčasne začali pátranie po podozrivom 51-ročnom mužovi, ktorého nakoniec našli v miestnom parku v Senici bez známok života. Tento vývoj udalostí dodáva prípadu ďalší rozmer a vyžaduje dôkladné vyšetrovanie.


Okrem toho bola na miesto činu povolaná aj odborná zdravotná a kriminalistická jednotka z Kriminalistického a expertízneho ústavu Bratislava, ktorá sa zaoberá presnými príčinami úmrtia. Tento krok je nevyhnutný pre zabezpečenie spravodlivosti a vyjasnenie všetkých aspektov tejto tragédie.

Policajné útvary aj dnes pokračujú v ďalších procesných úkonoch, ktoré majú za cieľ identifikovať motív vraždy a všetky okolnosti, ktoré prípadu predchádzali. Zároveň sa snažia poskytnúť rodine a verejnosti potrebnú podporu a informácie o vyšetrovaní.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu