VIDEO: Nebezpečný úsek na diaľnici D1 ohrozuje vodičov. Upozorňuje na to mestský poslanec


Foto: VIDEO: Nebezpečný úsek na diaľnici D1 ohrozuje vodičov. Upozorňuje na to mestský poslanec Foto: Róbert Hoš

Nebezpečný úsek na diaľnici D1 z Trnavy smerom na Bratislavu ohrozuje vodičov. Na sociálnej sieti na to upozorňuje mestský poslanec za mesto Piešťany Róbert Hoš. V skupine Dopravný servis - okres Piešťany a okolie zdieľa videozáznam z kamery, na ktorom je vidieť ako ho nebezpečne predbieha šofér z pripájacieho pruhu.


„Toto je podľa mňa všeobecný problém výjazdov z diaľnice. Niekde je dlhý pripájací pruh, ktorý ti dovolí zrýchliť a bezpečne sa zaradiť do pozdĺžneho jazdného pruhu. Inde ťa zase vypľuje rovno pod kolesá rozbehnutého auta,“ vyjadruje svoj názor poslanec na sociálnej sieti. Zdieľa taktiež evidenčné číslo vozidla, ktoré ho ohrozilo v cestnej premávke spolu s odkazom: „Keď nevieš či tam je pripájací pruh, tak zastav!“



Pod príspevkom sa začali viacerí členovia skupiny vyjadrovať k situácií, tí poukazujú na to, že je to dlhodobý problém, ktorý by sa mal začať riešiť. „Nechápem prečo tam nedali už dávno aspoň stopku, keď už nie je pripájací pruh,“ píše Tomáš. Všetci komentujúci sa zhodli v tom, že je to problém, ktorý môže mať nemalé následky.

„Predmetná križovatka je riadne označená zvislým dopravným značením „Daj prednosť v jazde!“. V tomto prípade vodič tmavého auta pravdepodobne nerešpektoval dopravné značenie a nedal prednosť autu idúceho po hlavnej ceste. Na políciu však nebolo konanie vodiča tmavého auta doposiaľ oficiálne nahlásené. Na základe zverejneného príspevku dopravní policajti udalosť preveria,“ vyjadruje stanovisko hovorkyňa krajského riaditeľstva policajného zboru Zlatica Antalová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu