FOTO: Pri Trnave došlo k čelnej zrážke dvoch áut. V aute bolo aj batoľa


FOTO: Pri Trnave došlo k čelnej zrážke dvoch áut. V aute bolo aj batoľa
Galéria: 3 fotky

Dopravná nehoda s vážnymi následkami sa stala na ceste medzi Trnavou a obcou Ružindol. Na mieste nehody sa zranili traja ľudia, vrátane malého batoľaťa, ktoré bolo v jednom z vozidiel, informuje polícia na sociálnej sieti. Záchranné zložky vrátane polície a záchranárskeho vrtuľníka okamžite reagovali. Udalosť sa stala krátko pred obedom.

Podľa prvých správ sa mal zatiaľ z doposiaľ neznámych príčin 30-ročný vodič vozidla BMW čelne zraziť s autom značky Nissan. Výsledkom nárazu bolo prevrátenie vozidla BMW na bok, mimo cesty. Mladý vodič mal utrpieť vážne zranenia a musel byť letecky transportovaný do nemocnice. Vodička Nissanu a jej spolujazdkyňa, spolu s malým dieťaťom, boli prevezení do nemocnice pozemnými záchranármi.

Galéria: 3 fotky



Policajné vyšetrovanie stále prebieha a okolnosti nehody sa podrobne preverujú. Zatiaľ nie je jasné, čo presne spôsobilo túto tragédiu. Obaja vodiči boli neschopní vykonať dychovú skúšku, preto budú vzorky krvi podrobené analýze, aby sa zistilo, či niektorý z nich mohol byť pod vplyvom alkoholu.

Dôsledkom nehody bola úplná uzávierka cesty, aby sa umožnilo polícii dokumentovať miesto udalosti a odstrániť jej následky. Okrem toho sa záchranári starali o zranených a zabezpečili ich prevoz do nemocnice, čo spôsobilo dočasnú obmedzenú dopravu v danom úseku cesty.

„Upozorňujeme vodičov, aby jazdili zodpovedne a zbytočne neriskovali ani na suchých cestách. To najdôležitejšie je prísť do cieľa živý a zdravý, nie prísť o pár minút skôr,“ zdôrazňuje polícia.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu