Mamička dieťaťa po čelnej zrážke pri Ružindole zraneniam podľahla. Bábätko je stabilizované


Foto: Mamička dieťaťa po čelnej zrážke pri Ružindole zraneniam podľahla. Bábätko je stabilizované Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Tragická udalosť na západnom Slovensku, kde dnes došlo k čelnej kolízii dvoch áut na ceste medzi Trnavou a Ružindolom, má smutnú dohru. Podľa správ z miesta nehody bolo v jednom z vozidiel prítomné okrem dvoch žien aj mesačné bábätko, a pôvodne boli všetci prevezení do nemocnice.

Žena vo veku 35 rokov, ktorá bola matkou mesačného bábätka, utrpela však také vážne zranenia, že napokon boj o život v nemocnici prehrala. Stav dieťaťka je momentálne stabilizovaný. Tieto informácie uviedol pre TV Noviny hovorca trnavskej nemocnice Matej Martovič. Okolnosti nehody a ďalšie podrobnosti zostávajú predmetom vyšetrovania.


Vodič, ktorý šoféroval druhé auto je taktiež vážne zranený. Podľa prvotných informácií mal práve on prejsť pred zrážkou do protismeru. „Pri nehode mal mladý vodič utrpieť vážne zranenia, s ktorými ho museli letecky transportovať do nemocnice,“ informovali policajti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu