FOTO: Polícia v Trnavskom kraji včera vyšetrovala až päť nehôd. Jedno auto skončilo na zvodidlách


FOTO: Polícia v Trnavskom kraji včera vyšetrovala až päť nehôd. Jedno auto skončilo na zvodidlách
Galéria: 3 fotky
Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia včera zaznamenala v Trnavskom kraji päť dopravných nehôd v okresoch Trnava, Galanta, Piešťany a Dunajská Streda. 

Nehodu, ktorá sa stala v Dunajskej Strede, dopravní policajti stále vyšetrujú. Zisťujú príčiny a okolnosti zrážky dvoch osobných áut Škoda a Mazda, na nadjazde nad diaľnicu R7, neďaleko mesta Šamorín. Jedno z áut skončilo na zvodidlách. 

„44-ročný vodič Mazdy mal odbočovať z hlavnej cesty vľavo, smerom na obec Kvetoslavov. 59-ročná vodička auta Škoda, ktorá išla v tom čase po hlavnom ťahu, už nestihla zareagovať a došlo k zrážke,“ opisuje udalosť polícia.

Náraz bol taký silný, že strieborná Mazda skončila „zavesená“ na zvodidlách. Pri nehode sa zranili obaja vodiči. Policajti však alkohol pri dychových skúškach ani u jedného z vodičov nepotvrdili. 


Ďalšia nehoda sa stala včera krátko po 10:00 hod. dopoludnia. Dopravní policajti boli vyslaní k nehode medzi osobným autom Renault a starším cyklistom. Nehoda sa stala na Hlavnej ulici v meste Galanta. 

„22-ročný vodič pravdepodobne nedal, pri odbočovaní vľavo na vedľajšiu cestu, prednosť oproti idúcemu cyklistovi, ktorý išiel po pruhu pre cyklistov. 76-ročný cyklista pri zrážke utrpel zranenia, s ktorými ho privolaní záchranári previezli na ošetrenie do nemocnice,“ približuje situáciu polícia. Policajti alkohol pri nehode nezistili, avšak presné okolnosti zrážky naďalej preverujú. 

Okrem toho policajti zaznamenali tri„ťukance“, po ktorých vinník ušiel z miesta nehody bez toho, aby si  splnil svoje povinnosti. Udalosti takéhoto charakteru policajti vyšetrujú ako dopravné nehody. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu