Čelná zrážka dvoch áut medzi Cíferom a Hrnčiarovcami spôsobila niekoľkohodinové uzatvorenie cesty


Foto: Čelná zrážka dvoch áut medzi Cíferom a Hrnčiarovcami spôsobila niekoľkohodinové uzatvorenie cesty
Galéria: 7 fotiek
Foto: KR PZ Trnava

Včera, teda 7. decembra, o 17:15 dokumentovala polícia dopravnú nehodu na ceste prvej triedy medzi ocami Cífer a Hrnčiarovce nad Parnou.

33-ročný vodič Fordu Galaxy z Majcichova prešiel zatiaľ z nezistených príčin do protismeru. Čelne sa zrazil s protiidúcim Citroenom C4 Picasso, ktoré šoféroval 48-ročný vodič z Budmeríc. Citroen bol v dôsledku zrážky odhodený na zvodidlá po pravej strane cesty.

Obaja vodiči utrpeli ťažké zranenia a záchranári ich previezli do nemocnice. Dychové skúšky nepotvrdili požitie alkoholu ani u jedného z nich. Cesta bola uzatvorená približne tri hodiny a v okolitých obciach organizovala polícia odklon dopravy. 

Polícia pripomína vodičom, že sú povinní plne sa venovať vedeniu vozidla a sledovať situáciu v cestnej premávke. Na jazdu sa treba stopercentne sústrediť a dodržiavať pravidlá bezpečnej jazdy v každej chvíli. Aj malá nepozornosť môže vozidlo zmeniť na nebezpečnú zbraň s často tragickými následkami. V tomto prípade vodiči prežili, no z ťažkých zranení sa budú liečiť niekoľko týždňov. Jazdite preto opatrne a sústredene, aby ste sa na sviatky všetci vrátili domov a zdraví,“ uvádza Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trnava