FOTO: Stane sa Trnavský kraj obľúbenou destináciou severských turistov? Delegáciu z Fínska zaujal potenciál regiónu


FOTO: Stane sa Trnavský kraj obľúbenou destináciou severských turistov? Delegáciu z Fínska zaujal potenciál regiónu
Galéria: 8 fotiek
Foto: Facebook/Trnavský samosprávny kraj

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj zážitkov sa dlhodobo venuje propagácii krás a zaujímavostí nášho kraja. Priebežne upozorňujú na všetky turistické a zážitkové možnosti, vďaka ktorým môže každý naplno oceniť bohatstvo tohto regiónu. Počas uplynulého víkendu 13. a 14. apríla hosťovali vyše 70 zástupcov fínskych cestovných kancelárií, ktorí sa s našim krajom bližšie zoznámili. 

Fínskych touroperátorov zaujala najmä historická Trnava, ktorú im predstavili originálnym spôsobom  profesionálni sprievodcovia v historických kostýmoch. „Severanom sme ukázali aj ďalšie miesta v regióne, naše destinačné služby, zážitkové podujatia či eventové priestory, ktoré by boli zaujímavé pre fínskych návštevníkov,“ priblížila trnavská krajská samospráva v príspevku na sociálnej sieti. 

Prezentácia turistického potenciálu kraja prebehla zážitkovou formou, a Fínov aj vďaka tomu mnohé miesta nesmierne zaujali. Tým sa do budúcna otvára šanca na užšiu spoluprácu a prúdenie viacerých návštevníkov zo severských krajín. Okrem finančných ziskov z turizmu to predstavuje možnosť ukázať výnimočnosť regiónu aj ďaleko za hranicami Slovenska. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu