Ďalšia rana pre Végha. Po Renaulte s ním prerušila spoluprácu aj známa bagetéria zo Sládkovičova


Foto: Ďalšia rana pre Végha. Po Renaulte s ním prerušila spoluprácu aj známa bagetéria zo Sládkovičova Foto: FB Attila Vegh

Ďalší úder pre zápasníka Attilu Végha? Populárny športovec dostáva od prezidentských volieb, kedy počas moratória pred druhým kolom podporil Petra Pellegriniho, ranu za ranou. Po automobilke Renault s ním prerušila spoluprácu ďalšia spoločnosť. Ide o výrobcu bagiet Pierre Baguette Original so sídlom v Sládkovičove. Bagetáreň zrušenie spoločných aktivít s Véghom oznámila na sociálnej sieti.

„Hoci si ctíme všetky občianske práva zakotvené v ústave, vrátane slobody prejavu, považujeme za nemenej dôležité dodržiavanie kultivovanosti komunikácie na verejnosti. O to viac, ak ide o známu osobnosť, akýmkoľvek spôsobom spojenú so značkou,“ napísala spoločnosť. „Ťažkej váhe medzi bagetami“, ako znel slogan spoločnosti, je tak definitívny koniec. 

Zrušenie spolupráce s bagetárňou zatiaľ zápasník Végh v médiách nekomentoval. Celú kauzu odštartovali jeho vyjadrenia v televízii CNN Prima News, kde na adresu svojich kritikov, okrem iného, povedal „každý si môže natočiť svoj názor, to je jeho vec. Nemôže mi však hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že ťa Karlos dobije. Že ma nenávidí. Tak má nenáviď, tak môžeš mi oblízať vajcá a choď kam chceš! Takí ľudia má nezaujímajú...za mňa sú tí ľudia stratení a zdechliny, dobil by som ich všetkých, všetkých, ktorí sa do mňa púšťajú.“


Krátko po druhom kole prezidentských volieb, v ktorých zápasník počas volebného moratória podporil úspešného kandidáta Petra Pellegriniho od spolupráce s Véghom odstúpila aj automobilka Renault, ktorá to vysvetlila tým, že jej ambasádori majú byť apolitickí. Športovec vtedy neváhala, a zverejnil aj súkromnú korešpondenciu so zástupkyňou automobilovej firmy.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu