Piatok v znamení nehôd: Za výjazdom z D1 na trase Piešťany - Vrbové sa zrazili 4 autá, tvoria sa kolóny


Foto: Piatok v znamení nehôd: Za výjazdom z D1 na trase Piešťany - Vrbové sa zrazili 4 autá, tvoria sa kolóny Foto: Facebook/ Dopravný servis - okres Piešťany a okolie

Typický predvíkendový nápor na premávku sa v piatok 26. apríla výrazne prejavuje naprieč Trnavským krajom. Okrem zrážky troch áut, ktoré komplikujú dopravu na trase Senica - Radošovce, je hlásená nehoda štyroch vozidiel na výjazde na Vrbové z Piešťan

Na trase z Piešťan na Vrbové, za výjazdom na D1 sa zrazili štyri osobné autá, úsek hlásite ako neprejazdný, obísť to môžete cez Veľké Orvište,“ informovala Zelená vlna RTVS. Na mieste sú všetky záchranné zložky a tvoria sa kolóny. 


Podľa trnavskej krajskej polície došlo k nehode okolo 15:00 hod. Spôsobiť ju mal vodič, ktorý prešiel do protismeru a pri dychovej skúške mu namerali 1,5 promile alkoholu v krvi. „Presné okolnosti, za ktorých došlo k nárazu a poškodeniu 3 vozidiel, polícia naďalej preveruje a dokumentuje,“ doplnili policajti. 

Doprava v úseku by mala byť ešte okolo 16:30 hod. vedená v jednom jazdnom pruhu, premávku riadia hasiči. Správu budeme aktualizovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu