Na internáte v Piešťanoch zomrel 17-ročný chlapec. Krátko pred smrťou si dal extázu


Foto: Na internáte v Piešťanoch zomrel 17-ročný chlapec. Krátko pred smrťou si dal extázu

Na stredoškolskom internáte v Piešťanoch zomrel v stredu len 17-ročný chlapec. Dôvodom boli drogy. Podľa informácií TV JOJ mal Janko K. zomrieť po užití extázy. Na miesto bola privolaná polícia a záchranári.

„Na základe volania na tiesňovú linku vyslalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mladistvému pacientovi, ktorý stratil vedomie a nedýchal. Operátor tiesňovej linky okamžite zahájil telefonickú asistovanú neodkladnú resuscitáciu až do príjazdu posádky na adresu. Napriek snahe záchranárov sa im muža nepodarilo oživiť a lekár musel konštatovať úmrtie,“ informovala hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.

K prípadu sa vyjadrila aj polícia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. „K úmrtiu osoby došlo z doposiaľ presne nezistených príčin, pravdepodobne po intoxikácii organizmu. Poverený policajt nariadil vykonať súdno – znaleckú pitvu, ktorá určí presné príčiny a okolnosti úmrtia mladého študenta,“ vraví polícia.

Správu aktualizujeme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu