Muž zo Šamorína hľadá agresívneho vodiča, ktorý ohrozil jeho manželku a deti. Kričal a vyhrážal sa im


Foto: Muž zo Šamorína hľadá agresívneho vodiča, ktorý ohrozil jeho manželku a deti. Kričal a vyhrážal sa im Foto: istock.com

Vo štvrtok 2. mája krátko po 19:00 hod. došlo k nebezpečnému incidentu v Šamoríne, kde agresívny vodič ohrozil ženu a dve malé deti. Podľa poskytnutých informácií sa udalosť stala na Bratislavskej ulici, medzi križovatkami s Pomlejskou a Vinohradnickou ulicou. 

„Agresívny vodič najprv predbiehal auto obete, následne sa pokúšal ich vytláčať mimo cesty a nakoniec ich zablokoval. Následne vystúpil z auta, nadával, vyhrážal sa, udieral do vozidla a dokonca opľúval auto,“ opisuje situáciu na sociálnej sieti manžel ženy.

Po incidente šofér zatočil doprava na Vinohradnícku ulicu a pokračoval neznámym smerom. Popis útočníka je zatiaľ nejasný kvôli stresu, ktorý prežívala manželka. Podľa dostupných informácií ide o čierne auto s evidenčným číslom začínajúcim údajne DS-974. Páchateľ je muž vo veku medzi 50 a 60 rokov, má šedivé vlasy a bradu, mohutnú postavu a pravdepodobne mal v čase udalosti pri sebe aj spolujazdkyňu.

„Mne to tiež spravil na Bratislavskej ceste, chcel mňa a moju dcéru vytlačiť von z cesty a potom ma zablokoval. Keď vystúpil z auta a išiel ku nám, kričal, a nadával, tak ja som sa otočila a išla preč. Išiel za nami autom, sledoval nás po celom Šamoríne, tak som zavolala policajtom. Dohodla som sa s nimi, že ho privedieme k potravinám Jednota. Prišli sme tam, on ich nevidel, vyskočil z auta a policajti ho chytili. To bol určite on,“ tvrdí Denisa, ktorá ma rovnakú skúsenosť a pravdepodobne s tým istým vodičom.

Muž vyzýva a prosí verejnosť, aby ak má niekto akékoľvek informácie týkajúce sa tohto incidentu alebo podozrivého vozidla, kontaktovali buď jeho alebo políciu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu