Legendárna Boney M. vystupovala na Slovensku. Užiť si ju mohli vo Veľkom Mederi


Foto: Legendárna Boney M. vystupovala na Slovensku. Užiť si ju mohli vo Veľkom Mederi Foto: boneymsheylabonnick.com

Slovensko opäť hostilo úžasný spevácky hlas, ktorým tentokrát bola Sheyla Bonnick, bývalá členka legendárnej skupiny Boney M. Tá bola pozvaná, aby zaspievala na oslave 50. výročia Termálneho kúpaliska Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi. Jednalo sa tak o skutočne grandióznu oslavu, na ktorú návštevníci tak skoro nezabudnú.

„Tento koncert sme pripravili pre návštevníkov kúpaliska, obyvateľov Veľkého Medera a okolia, a potešilo nás, že prišli dokonca ľudia z rôznych kútov minimálne štyroch krajín – Slovenska, Maďarska, Česka a Poľska, čo len podčiarklo jedinečnosť tohto večera. Okrem Sheyly Bonnick vystúpili aj ďalšie kapely a umelci, ktorí svojim talentom pridali oslave výnimočnú atmosféru, za čo veľmi pekne ĎAKUJEME,“ uviedol v príspevku Thermal Corvnisu Veľý Meder.

Na koncert, návšetvníkov dokonca pozvala sama speváčka, a to prostredníctvom videa, ktoré uverejnilo termálne kúpalisko.

Skupina Boney M. bola popová a diskotéková skupina, založená západonemeckým hudobným producentom Frankom Farianom. Pôvodnými členmi skupiny boli Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams a Bobby Farrell. A hoci bola Sheyla Bonnick s kapelou niekoľko mesiacov, nebola členkou stálej zostavy. Nakoniec sa však vydala na sólovú cestu, a aj keď jazdí s vlastným programom, stále je to o hudbe legendárnej skupiny.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu