Dopravná nehoda v Kvetoslavove, pri ktorej prišiel o život motorkár. Bol ním bývalý starosta


Foto: Dopravná nehoda v Kvetoslavove, pri ktorej prišiel o život motorkár. Bol ním bývalý starosta Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Pred pár dňami sa v obci Kvetoslavov, v okrese Dunajská Streda, stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala jeden život. Bol ním motorkár, ktorý neprežil zrážku s kamiónom. „Podľa prvotných informácií mal ísť 45 ročný motocyklista po hlavnej ceste, keď mu malo v križovatke, z doposiaľ nezistených príčin, skrížiť jazdnú dráhu nákladné vozidlo. Motorkár sa mu už nedokázal vyhnúť a došlo k zrážke,“ píše polícia pod príspevkom z dopravnej nehody.

Vodič motocyklu pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Polícia, ktorá dopravnú nehodu vyšetrovala, podrobila vodiča kamiónu dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu v jeho dychu vylúčila.


FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Podľa príspevku, ktorý zdieľal pán Őry, mal pri dopravnej nehode zahynúť bývalý starosta. “Náš bývalý primátorský kolega tragicky náhle zomrel. Odpočívaj v pokoji Otto. Úprimnú sústrasť celej rodine, v tejto dobe nemám slov…,” napísal Őry Péter.


Pod príspevkom, ktorý zdieľala polícia trnavského kraja sa pritom objavili komentáre, prostredníctvom ktorých sa ľudia pýtajú, kedy sa na tomto mieste postaví kruhový objazd, ako je postavený v Šamoríne. „Kedy sa tam postaví kruháč ako v Šamoríne? Denne tade musím prejsť s malou do škôlky a proste tam sa nedá dostáť krížom cez cestu, nie to ešte odbočiť. Proste problematická križovatka kde je jednoduché riešenie ale už XY rokov sa nič nedeje a teraz dokonca toto. Toto je rovnaká srač*a ako na priecestí Kvetoslavov zastávka“. Sem tam nie je počuť signalizácia, niekedy nejde a stále tam nie sú závory a tiež tam bola tragická nehoda,“ napísal pod príspevkom Peter.

„Tam kruháč nepostavia. Dôvod je jednoduchý. Malý priestor. Treba rátať že tadiaľ chodila kamióny takže kruháč musí byť veľký. Plus kto to zaplatí?! Zatiaľ pochybujem že Kvetoslavov má na to rozpočet,“ okomentoval Petrov komentár Karol.

„Od toho zelovocu na križovatke ísť na hlavnú je peklo a ďalšie na tom úseku je zjazd z diaľnice na Kvetoslavov presnejšie odbočiť na Šamorín. Už dávno tam mala byt 50 osadená,“ komentoval užívateľ Danny.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu