Polícia počas akcie Hydra v Seredi zadržala dílera pika. Drogy pri razii zabalil do utierky a vyhodil z okna


Foto: Polícia počas akcie Hydra v Seredi zadržala dílera pika. Drogy pri razii zabalil do utierky a vyhodil z okna Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Príslušníci trnavskej krajskej kriminálnej polície zadržali dílera, ktorý v uliciach Serede predával metamfetamín. Akciu s názvom „Hydra“ vykonali za pomoci služobného psa, pričom uskutočnili 2 domové prehliadky a 2 prehliadky nebytových priestorov, počas ktorých zaistili viacero stôp.

„Zároveň pri nej policajti zadržali 50-ročného miestneho muža. Ten mal po tom, ako zistil, že „po ňom idú“ policajti z kriminálky spolu s PPÚčkarmi, vyhodiť drogy von oknom. Jeho plán mu ale nevyšiel a policajti, v utierke zabalené plastové vrecko s béžovou kryštalickou látkou, rýchlo našli a zaistili. Podľa predbežných výsledkov sa vo vrecku nachádzalo viac ako 350 dávok metamfetamínu,“ píše sa v príspevku polície.

Muž bol tak obvinený z obzvlášť závažného zločinu výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich zadržania a obchodovania s nimi. Dílerovi za zločin hrozí odňatie slobody na 10 až 15 rokov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu