VIDEO: Modernizácia Trnavy je v plnom prúde. Bottova ulica bude čoskoro v novom šate


Foto: VIDEO: Modernizácia Trnavy je v plnom prúde. Bottova ulica bude čoskoro v novom šate
Galéria: 5 fotiek
Foto: Mesto Trnava

Primátor mesta Trnava, Peter Bročka, informoval na sociálnej sieti o pokrokoch v projekte rekonštrukcie Bottovej ulice. Prvá fáza tohto náročného projektu sa blíži ku koncu a obyvatelia Trnavy sa môžu tešiť na nové a moderné úpravy.

V rámci prvej časti dvojkilometrového úseku Bottova a Moyzesova ulica sa uskutočnili rozsiahle práce, zahŕňajúce inštaláciu nového povrchu cesty, chodníkov, cyklotrasy a povrchov parkovísk. Súčasťou projektu je aj nová zastávka Mestskej autobusovej dopravy, verejné osvetlenie a moderné polopodzemné kontajnery na odpad.


„Po inštalácii nových vodovodných potrubí sa práce postupne presunú ďalej smerom k Študentskej ulici,“  zdôraznil Primátor Bročka. Tento projekt je dôležitým krokom k zlepšeniu infraštruktúry mesta a zvýšeniu kvality života jeho obyvateľov.

Galéria: 5 fotiek

Rekonštrukcia Bottovej ulice je súčasťou širšej stratégie mesta Trnava na modernizáciu a revitalizáciu verejných priestorov. Tieto zmeny prinesú nielen lepšiu plynulosť dopravy, ale aj bezpečnejšie a komfortnejšie prostredie pre chodcov a cyklistov.



Prečítajte si viac: