Pri príležitosti MDŽ sa v Trnave uskutoční špeciálny program pre ženy s názvom Ženy 21. storočia


Foto: Pri príležitosti MDŽ sa v Trnave uskutoční špeciálny program pre ženy s názvom Ženy 21. storočia Foto: trnava.sk

Kancelária Zdravé mesto v spolupráci s mestom Trnava pripravilo pri príležitosti Medzinárodného dňa žien podujatie pre Trnavčanky s názvom Ženy 21. storočia. Uskutoční sa 15. a 16. marca 2018 v podvečerných hodinách v novom kultúrnom centre.

„Cieľom dvojdňového programu je nielen uctiť si ženy, ale aj zadovážiť im plnohodnotný oddych ako po stránke psychickej, tak aj po stránke fyzickej. Dnešné ženy zastávajú veľa úloh. Sú matkami, dcérami, manželkami, priateľkami, zamestnankyňami, dobrovoľníčkami atď. v súčasnom uponáhľanom svete. Zmenežovať prácu a domácnosť, deti aj partnerský vzťah vyžaduje veľa energie a dobrú náladu, ktorá je často nad ľudské sily. Aj toto je dôvod, prečo sa Zdravé mesto rozhodlo prispieť k tomu, aby sa ženy naučili tieto úlohy zvládať ľahšie a uvoľniť sa,“ informovalo mesto Trnava.

V rámci prednášok sa účastníčky dozvedia aké sú kreatívne prístupy v psychohygiene modernej ženy. V spolupráci s trnavským štúdiom tanca a pohybu si ženy aktívne oddýchnu pri kurze latino tancov.


Program podujatia je naplánovaný na dva dni:
15. marca o 17:30 - Ako sa nezblázniť v 21. storočí? (prednáška)
16. marca o 17:30 a 19:00 - Škola tanca v rytme latino 

Vstup na podujatia je zdarma. Keďže je na školu tanca obmedzená kapacita, treba si rezervovať miesto čo najskôr, a to priamo na adrese tanečnej školy: alegriatrnava@gmail.com. 


Miesto: KC Malý Berlín, Štúdium tanca a pohybu Alegria
Dátum: 15.02.2018 - 17:30    16.02.2018 - 20:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trnava