Aj v Trnave sa bude 9. MARCA konať protikorupčný pochod POSTAVME SA ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO


Foto: Aj v Trnave sa bude 9. MARCA konať protikorupčný pochod POSTAVME SA ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO Foto: https://www.facebook.com/events/2052525931739187/

Pochod POSTAVME SA ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO sa bude konať aj v Trnave, a to v piatok 9. marca od 17:00 do 18:00, súbežne s pochodom v Bratislave.

„Dnes je zrejmé, že premiér Róbert Fico a minister vnútra Róbert Kaliňák nereprezentujú hodnoty, za ktoré sa v piatok postavili tisíce ľudí na Slovensku a vo svete. Z tohto dôvodu pokračujeme v občianskych zhromaždeniach a vyzývame všetkých občanov, aby sa k nám pridali a vytrvali,“ uvádzajú organizátori pochodu.

Medzi požiadavky organizátorov pochodu patrí predovšetkým dôkladné vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a Mrtiny Kušnírovej za spoluúčasti medzinárodných vyšetrovateľov. A tiež zostavenie novej dôveryhodnej vlády, ktorej členmi nebudú ľudia, u ktorých existujú podozrenia z korupcie a prepojenia na organizovaný zločin.


V rámci udalosti sa organizátori dištancujú od členstva v politických stranách a hlásia sa k hodnotám novembra 1989.  

Program v Trnave sa začne na Trojičnom námestí o 17:00. Po úvodnom príhovore hostí bude krátky koncert Graeme Marka. O 17:30 sa zapália sviečky pre Jána a Martinu. Pochod sa bude končiť o 18:00.

Bližšie informácie môžete nájsť aj na facebookovej stránke udalosti. 

Miesto: Trojičné námestie
Dátum: 09.03.2018 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu