Polícia hľadá svedkov nehody v Hlohovci: Kamión zachytil 47-ročného chodca, ktorý na mieste zomrel


Foto: Polícia hľadá svedkov nehody v Hlohovci: Kamión zachytil 47-ročného chodca, ktorý na mieste zomrel Foto: KR PZ Trnava

Polícia v Trnave hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorý by svojimi informáciami mohli pomôcť k objasneniu udalosti, ku ktorej došlo v meste Hlohovec na Ulici Hlohovej v pondelok 26. marca o 14:54.

Polícia v pondelok zasahovala pri tragickej dopravnej nehode. Vodič nákladného ťahača Scania s návesom s poľským evidenčným číslom zachytil na kruhovom objazde 47-ročného muža z Hlohovca. Chodec utrpel nárazom viaceré zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. 

Polícia podrobila 40-ročného poľského vodiča dychovej skúške, ktorá vylúčila požitie alkoholu. Vyšetrovateľ nariadil súdno-lekársku pitvu zosnulého. Presné príčiny a okolnosti nehody sú premetom vyšetrovania.

„V tejto súvislosti sa polícia obracia na prípadných svedkov, ktorý môžu poskytnúť polícii relevantné informácie k pohybu chodca a následnému stretu s kamiónom, aby tak urobili na telef. číslo 0961 14 3515 alebo na bezplatnú linku 158. Informácie môžu zaslať aj priamo na email. adresu martin.polak@minv.sk,“ informovala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

  


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trnava