19 pedagógov a pracovníkov školstva si prevzalo z rúk predstaviteľov župy ocenenie za svoju prácu


Foto: 19 pedagógov a pracovníkov školstva si prevzalo z rúk predstaviteľov župy ocenenie za svoju prácu
Galéria: 7 fotiek
Foto: facebook.com/TrnavskyKraj

Pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorí si pripomíname v deň narodenia Jana Amosa Komenského, ocenil Trnavský samosprávny kraj 19 pedagógov a pracovníkov v školstve. Ocenenie významným osobnostiam školstva odovzdal trnavský župan Jozef Viskupič spolu s vicežupanmi.

„Učitelia spolu s matkou a otcom formujú osobnosť človeka a dávajú mu vedomostný základ, z ktorého bude čerpať pri všetkých životných činnostiach. Ak sa mi niektoré veci v živote darili, tak to bolo v tých oblastiach, v ktorých mal šťastie na dobrého učiteľa. Ja som stretol vo svojom živote dobrých pedagógov. Mechanicky neodovzdávali napísané vedomosti, ale vedeli zaujať, pochopiť študenta a prispôsobiť sa mu,” vyzdvihol prácu pedagógov župan J. Viskupič.

[photo]389[photo]

Ocenenia si z rúk župana a vicežupanov Józsefa Berényiho a Mareka Neštického prevzali: Jenő Hideghéty, Jozef Fábik, Helena Bajzová, Peter Orbán, Eva Kmeťová, Mónika Bergendi, Viola Vörösová, Iveta Kubinská, Paula Šilhárová, Zuzana Motyčková, Jana Sališová, Anna Pečimonová, Milan Machlica, Xénia Takáčová, Ladislav Hlavatý, Zuzana Schatzová, Iveta Bakičová, Alexandra Škodová, Ladislav Király.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Trnavský samosprávny kraj