ŽSSR upozorňujú na výluky na trati Hlohovec - Rišňovce - Alekšince, cestujúcich prevezú autobusy


Foto: ŽSSR upozorňujú na výluky na trati Hlohovec - Rišňovce - Alekšince, cestujúcich prevezú autobusy Foto: ilustračná - facebook.com/zelezniceslovenskejrepubliky

Železnice Slovenskej republiky upozorňujú na dopravné obmedzenia, ktoré čakajú cestujúcich už zajtra a pozajtra, teda 4. a 5. apríla 2018 v súvislosti s výlukou v úseku Alekšince - Rišňovce - Hlohovec.

Keďže táto trať je jednokoľajová, cestujúcich bude na úseku výluky prevážať náhradná autobusová doprava, ktorú zabezpečuje ZSSK. Železnice budú v staniciach priebežne informovať o obmedzeniach, preto by mali cestujúci na tejto trati venovať väčšiu pozornosť staničnému rozhlasu a výveskám s aktuálnymi informáciami.

V rámci tejto výluky sa zrealizuje údržba trate, ktorá zahŕňa výmenu lepených izolovaných stykov, zvárania a naváranie. práce budú prebiehať v dvoch etapách, 4. apríla na úseku Rišňovce - Hlohovec a 5. apríla v úseku Alekšince - Rišňovce. Práce zabezpečuje ŽSR a jej pracovníci.

„ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ informuje Martina Pavlíková, hovorkyňa ŽSR. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Železnice Slovenskej republiky