Pri Galante došlo dnes ráno k tragickej dopravnej nehode, zahynul pri nej 31-ročný policajt


Foto: Pri Galante došlo dnes ráno k tragickej dopravnej nehode, zahynul pri nej 31-ročný policajt Foto: facebook.com/policiaslovakia

Dnes ráno došlo na obchvate pri Galante k tragickej dopravnej nehode. Krátko pred 6:00 ráno došlo k zrážke policajného auta s autobusom. Vodič autobusu utrpel ľahké poranenia. Pri udalosti však zahynul 31-ročný policajt, jeho kolega je momentálne v nemocnici vo vážnom stave.

Podľa informácií TV Markíza pri nehode zahynul 31-ročný Miroslav zo Žiaru nad Hronom. Náraz vozidla bol taký silný, že z vozidla vyletel aj motor. Druhý policajt vo veku 30 rokov je v nemocnici so závažnými zraneniami, natrhnutou slezinou a viacerými zlomeninami. 

„Podľa posledných správ z nemocnice je hospitalizovaný na ARO a s ťažkými zraneniami bojuje o život,“ informovala Polícia Slovenskej republiky prostredníctvom svojej facebookovej stránke. 

Podľa predbežných informácií prešlo policajné auto do protismeru a čelne sa zrazilo s prechádzajúcim autobusom, v ktorom sedel len vodič. Presné okolnosti a príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania.


 

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky