Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 48-ročnom Milanovi Malatinskom


Foto: Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 48-ročnom Milanovi Malatinskom Foto: KR PZ Trnava

Trnavskí policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestnej osobe. 48-ročný Milan Malatinský z okr. Trnava je nezvestný od 10. mája.

Naposledy muža videli vo štvrtok okolo 19:00, kedy ho známy doviezol do miesta jeho prechodného pobytu. Odvtedy sa nikomu z rodiny ani známych neozval. Zatiaľ nie je známe miesto jeho súčasného pobytu. Polícia po mužovi intenzívne pátra.

„Polícia vykonala od nahlásenia nezvestnosti po menovanom tri pátracie akcie. Policajti prepátrali viaceré lokality a do pátrania bola zapojená aj letka MV SR. Aj napriek viacerým úsiliam, aj z radov občianskej verejnosti, sa doposiaľ osobu nepodarilo vypátrať,“ informovala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.   

Nezvestný Milan je 172 cm vysoký, zavalitej postavy, má krátke hnedé vlasy a modré oči. Naposledy ho videli v bielom tričku, modrých rifliach. Na nohách mal obuté modré tenisky zn. Nike a so sebou mal športovú tašku bledomodrej farby, v ktorej mal osobné veci.

Ak ste muža náhodou niekde videli a poznáte miesto jeho súčasného pobytu, informácie môžete polícii ohlásiť aj na telefónnom čísle 158, alebo na najbližšom policajnom útvare. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trnava