Začni nový rok s novým jobom!


Foto: Začni nový rok s novým jobom!

Miluješ svoj región, a chceš o ňom písať ako profesionál? Žilinak.sk, aktuálne najväčší spravodajský portál v Žilinskom kraji, sa presúva na celé Slovensko, a preto hľadá nové talenty, ktoré majú záujem pripojiť sa k nášmu tímu. Vytvárame obsah, ktorý je nielen aktuálny, ale aj inšpirujúci.

O čom to celé je?

Hľadáme nového člena do redakcie, ktorý bude mať zmysel pre zaujímavý obsah a prinesie nový rozmer do nášho širokého spravodajstva. Ak máš prehľad o dianí vo svojom okolí, aspoň základné skúsenosti s prácou v médiách alebo príbuznej oblasti, ak chceš byť súčasťou dynamického tímu s výrazným potenciálom rastu, pošli nám svoj životopis na adresu kariera@mediak.sk.

Čo ponúkame?

Máš šancu byť v centre spoločenského diania, budeš pracovať v mladom kolektíve s vysokým potenciálom, okrem možnosti práce z domu ponúkame aj flexibilnú pracovnú dobu. Získaš nové kontakty, bezplatné vstupy na rôzne podujatia, a okrem zaujímavého finančného ohodnotenia aj iné atraktívne benefity. 

Aktuálne hľadáme novinárske hviezdy pre región Banská Bystrica, Trnava a Košice. Buď hrdinom vo svete plnom dezinformácií a poloprávd. Ako na nový rok, tak…


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu