FOTO: Nezvestného 18-ročné Martina našli bez známok života. Odkedy zmizol prešiel mesiac


FOTO: Nezvestného 18-ročné Martina našli bez známok života. Odkedy zmizol prešiel mesiac
Galéria: 11 fotiek
Foto: Facebook/Záchranný Systém Slovensko

Aktualizácia z 3. februára 17:55

Dnes 3. februára krátko po obede našli nezvestného Martina zo Serede, žiaľ, bez známok života. Pri 10. patriacej akcii ho našiel peší tím.


Pôvodná správa z 11. januára 11:24  

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave vyhlásilo pátranie po nezvestnom 18-ročnom Martinovi Klementisovi zo Serede v okrese Galanta. Mladého chlapca naposledy videl jeho otec v stredu 3. januára približne o 19:00 hod.

Martin potom odišiel na neznáme miesto a svojim známym sa odvtedy neozval. Doma si nechal všetky veci aj s mobilným telefónom. Včera 10. januára Oddelenie Pátrania Policajného zboru Galanta a polícia Trnavského kraja zorganizovali pátraciu akciu, aby mladíka vypátrali.


Našou primárnou úlohou bolo preskenovať pomocou sonaru vymedzenú časť rieky Váh… V prípade nálezu anomálie sme mali pripravený aj podvodný dron na jej preverenie. Naše pešie tímy následne prezerali miesta na oboch brehoch rieky, ktoré vytipoval tím na člne. Prešla sa oblasť od jazera “Koleno” až za Šintavský most,“ popísal Záchranný Systém Slovensko na svojej sociálnej sieti.

Na vode boli člny Poriečnej Polície aj Hasičský a záchranný zbor Sereď. Nezvestnú osobu sa však lokalizovať nepodarilo.

Popis osoby:

  • výška: 178 centimetrov,
  • postava: štíhla,
  • vlasy: polodlhé blond, približne s 20 centimetrovou dĺžkou.

Pri odchode mal so sebou čierne nohavice, čierne tričko, bordovú mikinu, čiernu bundu s kapucňou a sivé zimné topánky,“ doplnila polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Ak ste mladíka videli alebo máte akékoľvek relevantné informácie o jeho aktuálnom pohybe, bezodkladne kontaktujte políciu na čísle 158, alebo napíšte súkromnú správu na facebookový profil: Polícia SR – Trnavský kraj.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu