Trnavskí železniční policajti zabránili tragédii. Mladý muž im tvrdil, že stratil zmysel života


Foto: Trnavskí železniční policajti zabránili tragédii. Mladý muž im tvrdil, že stratil zmysel života Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Trnavská krajská policia sa na sociálnej sieti pomohla s dvomi prípadmi, kedy boli policajti mimoriadne nápomocní ľuďom, ktorí to potrebovali. Hliadka železničnej polície zachránila cez víkend muža v ťažkej životnej situácii. Iba 30-ročný muž polícajtom tvrdil, že stratil zmysel života a nevidí žiadne východisko. 

Z tejto situácie mu nakoniec pomohli železniční policajti z Trnavy. Hliadka muža vypočula a nakoniec sa jej podarilo presvedčiť ho, aby zmenil názor a spolupracoval s nimi.

Policajti však pomahajú aj v čase osobného voľna. Príkladom je záchrana 8-ročného dievčatka na Brezovci, pri ktorej leteckým záchranárom asistovatoval Filip, policajt z pohotovostnej motorizovanej jednotky. V tom čase bol na Brezovci s rodinou a uvidel pristávať vrtuľník.


Keď zbadal, že na mieste je jeden záchranár, neváhal mu ísť ihneď na pomoc. Na mieste zistil, že ide o malé dieťa, ktoré sa malo zraniť pri sánkovaní a policajt pomohol záchranárovi pri vymedzení priestoru, pri prvotnom ošetrení a aj prenose dieťaťa na nosidlách,informuje trnavská krajská polícia.

Po celý čas bol policajt nápomocný, komunikoval s rodičmi a na mieste pomohol aj hliadke, ktorá na miesto neskôr prišla.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu