Streľba v Borskom Mikuláši. Dôchodca mal zastreliť manželku a potom seba. Dôvod, o ktorom sa hovorí


Foto: Streľba v Borskom Mikuláši. Dôchodca mal zastreliť manželku a potom seba. Dôvod, o ktorom sa hovorí
Galéria: 3 fotky
Foto: Google Maps

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby vyslalo ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci do rodinného domu v Borskom Mikuláši k dvom osobám so strelným poranením. Lekár na mieste konštatoval smrť u 71-ročnej ženy a 73-ročného muža.

Podľa TV JOJ mal muž zastreliť svoju manželku a následne spáchať samovraždu. To všetko vykonal jatečnou zbraňou, ktorá sa používa pri zakáľačkách. „Podľa susedov nič nenasvedčovalo veľkej hádke. Pár bol podľa ich slov milý a dobrosrdečný,“ dodáva portál.



Televízia dodáva, že by mohlo ísť aj o plánovaný čin. Manželia totiž mali trpieť vážnymi zdravotnými problémami a aj to mohla byť príčina, prečo sa odhodlali k hroznému činu. Manželka mala byť v poslednom štádiu rakoviny, senior mal zas problémy so srdcom. Podľa starostu obce išlo o prívetivý, bezproblémový pár.

„Vzhľadom na okolnosti, za ktorých mohlo dôjsť k ich úmrtiu, polícia okolie domu uzavrela a na miesto sme vyslali krajský výjazd s vyšetrovateľom, ktorý zadokumentuje prípad a stanoví právnu kvalifikáciu skutku,“ uviedla trnavská krajská polícia.

Článok budeme aktualizovať.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu