Chýba vám potrebná kvalifikácia? Vyskúšajte štúdium MBA - 3 písmená, ktoré môžu zmeniť život


Foto: Chýba vám potrebná kvalifikácia? Vyskúšajte štúdium MBA - 3 písmená, ktoré môžu zmeniť život Foto: ESBM

Mnoho ľudí túži po lepšej kariére a peniazoch. Ak vám chýba potrebná kvalifikácia alebo doplnenie niektorých znalostí, vedomostí a zručností, tak potom štúdium MBA je pre vás to pravé, čo vám môže pomôcť. V čom je teda sila troch písmen? V MBA.

Titul MBA je skratka anglického Master of Business Administration. Jedná sa o vzdelávací program, ktorý vychádza z tradície anglosaských krajín a predstavuje modernú formu vzdelávania.

Štúdium MBA je na European School of Business & Management postgraduálne, preto sa netreba obávať, že by ste museli obmedzovať svoju doterajšiu prácu, rodinu, inú školu, alebo svoje koníčky. Výhodou je, že študujete podľa svojich možností vtedy kedy vám to vyhovuje, a to vďaka jedinečnej e-learningovej sekcii, ktorú má ESBM dobre rozvinutú. V nej si každý študent nájde podklady, sylaby a všetky potrebné materiály. 

Štúdium MBA trvá jeden rok. Podľa prieskumu 93% absolventov ESBM potvrdzuje, že štúdium MBA pozitívne ovplyvnilo ich kariérny posun.  Ak sa v duchu pýtate čo tých zvyšných 7%? Zvyšných  7% tvoria študenti, ktorí MBA študovali kvôli sebe, svojmu rozvoju, a teda im nešlo o kariéru, prípadne si chceli doplniť svoje vedomosti, či rozšíriť informácie o nové poznatky. 


Čo sa vlastne na postgraduálnom štúdiu MBA dá študovať?

Divili by ste sa, ale na ESBM je na výber mnoho MBA programov. Od tých tradičných ako napríklad Leadership a Soft Skills, Corporate Management až po netradičné, ale o to zaujímavejšie, ako napríklad Management gastronómie a hotelierstva. Ste športový nadšenec? Na ESBM sa dá študovať aj Športový Management.

Ak súhlasíte, že MBA je presne to, čo vám zmení život, najbližší termín prezenčnej výučby základného bloku je už v týchto dňoch. Ak sa vám nechce čakať a ste pripravený ísť v ústrety kariére, začať študovať môžete okamžite. Všetky dôležité informácie nájdete na www.esbm.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR ESBM