V Hlohovci postavia viac ako 200 nových bytov. Developer ukázal svoje plány


Foto: V Hlohovci postavia viac ako 200 nových bytov. Developer ukázal svoje plány
Galéria: 5 fotiek
Foto: Nový Hlohovec II

Projekt Nový Hlohovec spustila skupina podnikateľov z Považia a podnikateľ Michal Lančarič zo Siladíc pri Trnave. V súčasnosti sa má rozširovať o projekt s názvom Nový Hlohovec II, ktorý sa bude nachádzať blízko hlohoveckej fabriky na výrobu liekov Saneca. 

Pokračovanie projektu má byť značne rozsiahlejšie ako jeho prvá verzia. Zatiaľ, čo v Novom Hlohovci postavili 77 bytov, Nový Hlohovec II ich sľubuje viac ako dvesto. Presnejšie pôjde o 234 bytov. Developer teda v lokalite celkovo prinesie až 310 bytov. Pokračovanie projektu by malo stáť 19 miliónov eur.


Na svoje si prídu rodiny s deťmi

Lokalita bytov môže byť ideálna pre rodiny s deťmi. V blízkosti sú obchody, lekári, školy či materské škôlky. Medzi budovami majú vzniknúť oddychové zóny, ihriská a miesta na parkovanie. „Bývanie v tomto storočí už nemôžu byť iba štyri steny, za ktoré sa zatvoríte, vystresované rána a nestíhačky,“ vysvetľuje developer na svojom webe. Výstavba bude rozdelená na tri fázy. Jej ukončenie developer predpokladá v roku 2028. 





Odbor starostlivosti o životné prostredie Okresného úradu Hlohovec vydal rozhodnutie o tom, že projekt Nový Hlohovec II nie je potrebné schváliť cez zákon o vplyvoch na životné prostredie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu