VIDEO: Trnavčania mali hercov priamo pod oknami. Na Trojičnom námestí sa nakrúcal markizácky seriál


Foto: VIDEO: Trnavčania mali hercov priamo pod oknami. Na Trojičnom námestí sa nakrúcal markizácky seriál
Galéria: 5 fotiek
Foto: TV Markíza

Seriálová novinka z dielne Televízie Markíza s názvom Zrada má za sebou úspešnú televíznu premiéru. Diváci si v pondelok (5. 2.) večer mohli pozrieť prvú epizódu novej psychologickej drámy. Diváka chce upútať ťaživejšími témami, je teda ideálna pre hĺbavé či náročnejšie typy. 


Nakrúcal sa priamo pod oknami Trnavčanov na Trojičnom námestí, ale aj v miestnom kultúrnom centre Nádvorie. Trnavčania tak mohli vidieť herecké hviezdy priamo v akcii. Už v prvej epizóde môžete vidieť zábery spred miestnej pošty, ktorá sa nachádza v strede námestia.

Seriál je slovenskou verziou megahitu Doktorka Fosterová, ktorú v roku 2015 napísal a vytvoril prestížnymi cenami ovenčený scenárista Mike Bartlett pre BBC vo Veľkej Británii. Celkovo bude mať desať dielov. Prvá epizóda mala premiéru 5. februára 2024. Hlavné úlohy obsadili veľké herecké mená. Predstaví sa aj Milan Ondrík v úlohe doktorkinho neverného manžela.



Slovenskú Doktorku Fosterovú stvárňuje herečka Klára Issová, ktorá pochádza z Česka. Zaujímavým momentom však je, že v seriáli rozpráva po slovensky. Diváci sa postupne v jednotlivých epizódach dozvedajú, ako sa aféra zamotáva a ako ovplyvní ich syna. Režisérom diela je Braňo Mišík. S Televíziou Markíza už spolupracoval na niekoľkých úspešných projektoch, akými je napríklad Klamstvo či seriál Druhá šanca.


Zdroj: Bernadetta Čaranová

„Seriál je psychologickou štúdiou rozpadu rodiny. Napriek tomu, že o tejto téme už bolo nakrútených mnoho projektov, táto predloha bola mimoriadna. Zrada v sebe nesie prvky drámy, napätia a je plná veľmi silných a dojímavých scén. Práca s Klárou a Milanom bola pre mňa veľmi inšpiratívna, ich obrovský herecký talent dal postávam rozmer, s ktorým sa budú diváci vedieť stotožniť. Myslím si, že pre všetkých to bol veľmi náročný projekt, ale dúfam, že sa dostane divákom ‚pod kožu‘ a bude sa im páčiť,“ prezradil režisér pre TV Markíza.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu