Hľadá sa neznámy motorkár. V Piešťanoch šoféroval v protismere, takmer došlo k zrážke


Foto: Hľadá sa neznámy motorkár. V Piešťanoch šoféroval v protismere, takmer došlo k zrážke
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Dopravný servis - Piešťany a okolie

Vodič Dušan sa čelnej zrážke vyhol len tak-tak. Na križovatke v Piešťanoch mu do cesty vbehol neznámy motorkár. V príspevku na sociálnej sieti zverejnil aj video a podľa vlastných slov dúfa, že nezodpovedného vodiča niekto spozná a dohovorí mu. 


Majiteľ červenej motorky sa zrejme snažil obísť auto, ktoré išlo pred ním. Vošiel tak do protismeru, kde sa len tesne vyhol zrážke s Dušanovým autom, ktoré práve vchádzalo na križovatku. Podľa obyvateľov mesta nejde o jediný incident a križovatka je miestom nehôd dlhodobo. „Myslím, že tam by bolo vhodnejšie umiestniť stopku. Chodím tadiaľ často, vždy radšej úplne zastavím. Už mi tam vletel na cestu aj cyklista,“ komentuje príspevok Peter.


Diskutujúci Augustín si zas myslí, že Dušan na vozovku vstúpiť nemal. „Ber to tak, že tam je daj prednosť v jazde. To znamená na vozovku nemôže vstúpiť aj kebyže tam je dodávka v protismere,“ tvrdí. 

„Na políciu nebolo konanie vodiča motocyklu doposiaľ oficiálne nahlásené. Na základe zverejneného príspevku dopravní policajti udalosť preveria,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu