Muž, ktorý obťažoval ženy v uliciach Trnavy, bol zadržaný. Obyvateľky mesta si môžu nateraz vydýchnuť


Foto: Muž, ktorý obťažoval ženy v uliciach Trnavy, bol zadržaný. Obyvateľky mesta si môžu nateraz vydýchnuť Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Na Facebookovej stránke Trnavy boli pred pár dňami uverejnené príspevky, ktoré odkazovali na neznámeho pána, ktorý v meste obťažoval ženy. Najprv si od nich pýtal cigarety a peniaze, pričom po negatívnych odpovediach žien začal mať nemieste poznámky či chovanie.

Podľa najnovších informácií bol tento muž zadržaný políciou a prebieha vyšetrovanie, píše sa na Facebooku v skupine Trnavy.

Prvá informácia o tomto mužovi, bola uverejnená v skupine Trnavy od ženy, ktorá zdieľala krátke video. V ňom opísala ako za ňou tento muž prišiel v parku Bela IV. a vypýtal si od nej cigaretu a 20 centov. Žena mu pritom odpovedala, že nič z toho nemá, načo sa muž vzdialil za najbližší roh kde začal onanovať. Keď za mužom žena išla, pričom videla aj to čo nemala, a spýtala sa ho či má naňho zavolať políciu, tak iba odvrkol „Zavolajte“, a opäť si vypýtal spomínaných 20 centov.


Toto však nebol jediný incident, ktorý sa stal v spojení s daným mužom. S podobným príbehom sa podelila aj ďalšia žena, ktorá opísala, že síce nevie či to bol ten istý muž, no rovnako si od nej pýtal 20 centov. A hoci mu povedala, že nemá, muž sa pri nej zastavil a mal nemiestnu otázku. Žena mu na to iba odpovedala, nech ju nechá na pokoji a odišla. „Vykrikoval niečo po mne, no to som už nepočula. Asi toľko k tomu,“ dodala.

K danej veci sa vyjadrila aj mestská polícia, ktorú sme ohľadom toho kontaktovali. „V blízkej minulosti sme sa tomuto problému intenzívne venovali. Práve včera (9.5.2024) sme zadržali muža, ktorý je podozrivý z Vami opísaného konania a indície nasvedčujú tomu, že by sa mohlo jednať o osobu, s ktorou majú skúsenosti ženy, tak ako ste to opísali. Osoba bola odovzdaná príslušníkom Policajného zboru,“ napísal náčelník MsP JUDr. Ivan Ranuša.

O prípade sa dočítate v článku, kde bol zverejnený aj jeho opis a približný vek.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu