Zbierka pre rodinu Helenky, ktorá zahynula pri Senici: Ostalo po nej bábätko, ktoré prežilo nehodu


Foto: Zbierka pre rodinu Helenky, ktorá zahynula pri Senici: Ostalo po nej bábätko, ktoré prežilo nehodu
Galéria: 4 fotky
Foto: Zdroj: Facebook/Ivana Kakašová

Príbeh mamičky 10-mesačného bábätka, ktorá tragicky zahynula pri čelnej zrážke s kamiónom, zasiahol celú rodinu, známych aj tých, ktorí ju nepoznali.

Nehoda sa stala medzi obcami Popudinské Močidlá a Radošovce. Mladá 30-ročná žena mala smerovať do obce Radošovce. V autosedačke viezla aj svoje bábätko, ktoré bolo, našťastie, riadne pripútané, vďaka čomu kolíziu prežilo. Mamička však zomrela priamo na mieste.

Galéria: 4 fotky

Pri nešťastí zasahoval aj posttraumatický tím. Vodič kamióna neutrpel žiadne zranenia a v jeho dychu nenamerali alkohol. Presné príčiny a okolnosti udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Nebohú ženu ľudia poznali ako dobrosrdečnú, nápomocnú a milujúcu mamičku, ktorá milovala svoju rodinu a svoj život. Pracovala ako kynologička. „Stále mi to hlava neberie - už dva dni nad tým rozmýšľam - kde je tá spravodlivosť na tomto svete,“ opisuje svoje pocity kolegyňa z rovnakého odboru Hella.


Socializácia Psa pod záštitou Ivany Kakašovej spustila v týchto dňoch na sociálnej sieti zbierku pre rodinu svojej zosnulej kamarátky, kynologičky Helenky Lisickej. 

Ak by ste chcel pomôcť aj vy, môžete darovať peniažky osobne túto nedeľu 7. apríla. Zbierka bude prebiehať na cvičisku pri XXXLutz Bratislava od 9:00 do 10:00 hod. Finančnú hotovosť osobne odovzdá organizátorka zbierky rodičom v pondelok 8. apríla. 

Na cvičisku bude počas dňa prebiehať tréning psov, ak prídete aj vy so psíkom, môžete si v tento deň zacvičiť spolu s ostatnými.

V prípade, že chcete poslať peniaze prostredníctvom online prevodu, môžete tak spraviť na účet Socializácie Psa SK86 8360 5207 0042 0616 1123. Do poznámky je dôležité uviesť: „Pre Helenku.“

Posledná rozlúčka so zosnulou mamičkou Helenkou sa uskutoční v pondelok o 14:00 hod. v dome smútku v Senici.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu