Dopravní policajti sú nápomocní v každej situácii. Odtlačili dodávku, ktorá stála na nebezpečnom mieste


Foto: Dopravní policajti sú nápomocní v každej situácii. Odtlačili dodávku, ktorá stála na nebezpečnom mieste Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

„Pomáhať a chrániť,“ tak znie slogan, ktorý používa dlhé roky polícia v niekoľkých štátoch. Už viac ako trinásť rokov ho používajú aj slovenskí strážcovia zákona. Tento slogan vystihuje aj policajtov Mira a Patrika z Okresného dopravného inšpektorátu v Senici. 

Dopravní policajti si počas služby, v obci Plavecký Peter všimli odstavenú dodávku. Neváhali a ihneď sa vodiča Martina spýtali, či nepotrebuje ich pomoc. Vodič Martin po príchode domov, neváhal kontaktovať políciu Trnavského kraja na messengeri.

„V Plaveckom Petri pri mne zastavila hliadka či potrebujem pomoc. Stala sa mi taká vec, že sa mi porúchalo auto a zastavilo na takom mieste, kde mohlo prísť k nehode, auto nešlo naštartovať a sám som nemal šancu auto potlačiť lebo sa jednalo o dodávku. Chalani mi pomohli odtlačiť dodávku na bezpečnejšie miesto a to cca 40 metrov. Poďakoval som sa im na mieste, ale chcel som aj takto verejne, možno zistíte ktorí to boli a navrhoval by som ich veliteľovi dať pochvalu,“ poďakoval sa v správe vodič dodávky.

„Chlapcov sme úspešne identifikovali a pochvala od ich nadriadeného ich neminie,“ informuje polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu